Huslig

Om två veckor så startar min utbildning, friskvårdsteapeut och kostkonsult ska jag visst bli! Ska verkligen bli kul.

Därför huslar jag runt hemma och städar och bakar, Esther ska få med sig finfina hallon o Blåbärs muffins till fredagsmyset i skolan imorgon, dock bakade på dinkelmjöl.... Hon har fått en ny manlig lärare som verkar toppen, Marre, han är dessutom träningsgalen PT och driver ett catering företag med nyttig mat.

Tränar mig själv och hästen mestadels annars, och tjejerna o good behaviour efter skoltid. Dom är verkligen toppen båda två, så lycklig över att just dom blev mina barn!!! Nu kollar dom på filmen Grease på högsta volym och jag
diggar i köket.

Jo Franke har klippt sig idag och fick en boll med hår kvar på svansen.

Bye

Här o nu





Man kan ha sämre utsikt hemma

Oj vad det var mysigt o kallt

Åre på julen var toppen, fast, det var sååååå kallt så jag åkte bara skidor de 4 första dagarna sen bangade jag. Tjejerna åkte varje dag och tyckte det var toppen och vill fortsätta. Vi hann dessutom med en tur med hundsläde i massa minusgrader, tio hundar i varje spann och det gick undan.

Sen hände något ogenomtänkt på nyår, "över min döda kropp" grej var det. Jag tatuerade mig kl 3 på natten hemma hos min kompis Lukas (som inte är tatuerare utan konstnär)...... Så otippat och kanske dumt men nu är det gjort, nummer 11 i armveckat blev det. Just då så självklart eftersom det är mitt lucky number och det just då hade blivit år 2011, kändes så rätt och genomtänkt just då. Det gjorde ont dessutom så jag nästan trodde jag skulle svimma, jag är inte så tuff med just sånna grejer.

Jennifer skrek i telefonen att jag är en patetiskt 40 åring och jävligt tacky, hon kanske har rätt. Skönt för henne att få avreagera sig kanske.

Sverige är verkligen bedårande gnistrande vackert idag och jag har verkligen på riktigt världens bästa tjejer!

Bye

RSS 2.0