PÅSK I GNISVÄRD 2011





Blåsippor som tjejerna plockat i massor..... för dom är inte fridlysta här på ön!



Det har varit fullkomlig sommar här idag, tjejerna har letat tångräkor och inte riktigt fattat att det typ bara är tio grader i vattnet.


Själafrid!



O mer...


Spännande med vågor, Pretty är dock lite mer skeptisk än Franke. Dom har röjt runt på stranden om galningar.

Jag har sprungit tre mil i helgen också, måste se till att ha nån sorts form till i slutet på maj då det ska springas 21km...

Bye

Stolt over mig sjalv

Nu ar jag hemkommen efter 24 timmar i iNRE mongoliet, narmare bestamt Chifeng.
Gullig var att pa flygplatsen sa fyllde man taxibilarna innan man akte in till stan sa vi fick vanta tills tva personer till hoppade in i bilen sen akte vi.
Bodde typ pa lyxhotell men det var i Chifeng, gubbar bredvid mig i rummet rokte hela natten sa kl 2 pa natten vakande jag och hostade av rok, daligt isolerade vaggar.
Sen bar det av ut pa lande till fabriken, finaste renaste fabriken jag haft hittills, inga problem so far.....
Det blev aven bara ol lunch sa jag slapp kina spriten, fick dock i mig 3 liter ol eftersom man skalar botten upp hela tiden, fabriksagaren sa tack till mig efter varje svepning dessutom, sa sot....
Nar vi kom tillbaka till fabriken var killen jag hade med mig fran Beijing tvungen att sova for han var full sa jag gjorde detsamma. Var oxa full men inte som han tror jag.
Fattar ni att jag fick sova pa en sang ute vid vakten till omradet, det ar sa skitigt och lortig men man kan inte riktigt saga nej o mman blir erbjuden en sang och jag somnade pa 2 minuter. Det ar inte alla som sovit pa en sa lortig sang, nu kanske jag har bade loppor och loss.
Sen ake vi tillbaka till Beijing kl 9 i gar kvall. Motte dessutom samma gubbe som jag delade taxi med kvallen innan. Jag var enda icke kinesen pa bade dit och hemvagen och nastan ensam tjej.
Nar jag satt pa fabriks garden, lyssnade pa Bruno Mars i min Ipod och laste om mental traning i min bok sa kande jag mig stolt over mig sjalv. Sjalvbild, malbild och att vaga ga lite utanfor sin safe zone handlade det om och det tyckte jag jag gjorde bra just da.
Nu ska jag springa en svang for om 1 manad drygt ska jag ju springa 22 km..... oj vad det kanns langt.
Sen ar det shopping som galler.
Bye

Beijing again

Nu ar jag har igen, tredje gangen sen vi flyttade. Jobbigaste gangen, mycket minnen och en reminder av hur latt allt var nar vi var har.
Fick en helrenovering pa Yashow igar, fotter och hande och under hela tiden var det en massor i nacken!
At kinamat igar och den deckade jag kl 7 i sangen och sov 13 timmar..... lovely.
Idag har vi ridit langs flod banken och myst med hastarna.
LiBing min kinakompis vill flytta till Sverige, far se hur det ska ga till....
Om tva timmar aker jag till Chifeng i Inre Mongoliet, tillsammans med en man som pratar engenska men anda lite nervost att aka dit sjalv. Fabriken imorgon sen hel pa kvallen.
Nu ska jag fika.
Bye

RSS 2.0