Hej

gårdagen spenderade jag i nån annan håla, det var hästhoppning så jag fick snällt åka dig. Om jag nu vill sälja fler kusar måste jag engagera mig lite, vara trevlig, hålla med kineser som säger fel saker och dessutom försöka sälja.

Idag tog brudarna bussen till skolan för första gången, det fick superbra och dom var sååå stolta. Jag åkte bakom bussen i bilen för att vara på skolan när dom kom fram. Höns morsa, jag vet. Jag var lite förberedd på att skälla på chuffören men det behövdes inte, han körde lugnt och fint, MEN jag planerar att göra stickprov en gång i månaden för att se att han sköter sig.

Jag har varit i stallet, mockat, longerat, borstat och donat som en jävla dräng men vad gör man inte för dom små liven.

Nu till Jenny Lou och handla mat sen till skolan för hämtnning.



Här är mamma som äter en lunch på stående fot fast sittand på Falsterbo Horse show i somras. Bakad potatis. Snart kommer mina päron.

Bye

två nya söta ponnier

Jag har sålt två nya hästar till Kina, eller rättare sagt ponnier..... det är inte riktigt vad jag tänkt mig men va fan.





Den vita D-ponnyn heter Tyson han är 146 cm och superfin.

Lilla fuxen heter Sven och är 120 cm, söt och gullig.

Båda två mår bra fast dom är fortfarande lite kantiga och inte så smidiga. Dom står i karantän i ett helt nytt stall mad bra luft och fläktar så dom lever som små prinsar.

Jag och Erik har köpt en komatta idag till vårt soffbord. Var lite trött på den ruffiga och mulliga matta vi hade och behövde få det lite lättare i rummet.

Imorgon är det tävling på min vän Vincents stall så jag och Kevin åker dit, suck han som trodde han var ledig på söndagar.

Bye

Sommar

det känns som höst för att det börjar bli höstigt i en svensk människa nu fast här är det sommar......... svårt, och jag är så trött. Efter jag lämnat tjejerna idag så tog jag en nap, jag måste nog börja träna igen.



Här är Erik och Esther utanför vårt tält på Falsterbo Horseshow i somras, fint va?
Ni måste kolla vår hemsida om ni inte redan har gjort det www.honeygrey.com



Jenfa och Freddans lille Felix (tror jag, han har inte fått nåt namn än) inlindad i en baby blanket från Honey grey.

Nu ska jag vaxa benen på Ya show.

Bye

Äntligen

nu är vi igenom den kinesiska censuren äntligen, Erik försökte i timmar och sen kom Isabelle 11 år och gjorde det på 30 sekunder, herregud. Jo jag har en Mac och Erik är inte så van med det men ändå!

Tjejerna är hos sin spanska kompis och Vian fick följa med.

Idag har Ayi och Julie fått se Jennifers lilla bebis Felix på Skype, han vinkade till dom och dom tjöt av glädje. Tänk för Ayi att förstå att vi kan se min syster i Sverige i realtid och prata med varandra.

Jag har klippt Isak och han ser ut som en fullkomlig prins nu, hans man har blivit alldeles locklig och glänser. Rosa var mest lös i magen idag så hon kunde inte mäta sig med Isak idag, men en annan dag såklart.

Nu ska jag möta Erik med ett glas vin när han kommer hem, vi börjar se solen genom smogen det är härliga 29 grader på kvällen.



Här är Elvira födelsedags tårta från i somras, ser ni att Barbies ben sticker ut efter att tårtan säckat ihop.

Bye

Trötta

är vi.

Tjejerna är ännu tröttare tror jag. Det första Elvira gjorde när hon kom in i klassrummet var att sätta sig i kuddhörnan med en bok - hon ville sova.

Ända sen vi kom hem har Elvira kallat Pretty för Prittanfittan, inte så bra men jag kan ju inte säga att hon inte får säga så för då lär jag ju henne ett fult ord, eller? Nej jag hoppas att det kommer gå över om några dagar.

Nu ska jag till stallet och klippa Isak, han är långhårig.

Bye

Tillbaka i Beijing

Jag skrev ett inlägg i går och i förrgår som inte har kommit genom "filtret" i Kina antar jag, skrev bara lite dumt om landet, hmm.

Hur som, tjejerna har gått sin första dag i skolan och det var toppen.



Nej men titta det gick, det tog 20 minuter men det laddades ner. Elviras första dag med klänning i skolan. Lite varmår då det är typ 30 grader här. Dom har samma storlek på kläderna, lite stort på Vian.

Bye

Beijing family

Nu är vi på plats och allt börjar med ens likna vardag. Efter att jag sovit 17 timmar i sträck när vi kom hem så är jag nu mycket piggare. Hur kan man göra det när man är vuxen? Tjejerna har varit sin första dag i skolan och allt verkar toppen, jag har varit i stallet eftersom det är måndag. Alltså vardag. Elvira var nervös i morse och sa att hon inte kunde börja ettan eftersom hon inte visste något och Esther ville prompt inte börja tvåan heller eftersom det var så bra i etta....... Esthers bästis Maria från Spanien har bytt skola och kommer inte gå i klassen så Esther liv föll samman när vi kom till skolan men det blev bra efter en timma. Hedda Hilla o Isabell ska sovar här i två nätter, tjejerna tycker det ska bli toppen men vi får se hur det blir med sömnen, natten som var var dom vakna i tre timmar och kunde inte sova. KINA, nu är allt ganska besvärligt för detta land, det firas 60 års jubileum om två månader och för att inte folket ska få information om sitt nationaldagsfirande och resten av världen inte ska få veta vad som har hänt och vad som kommer att hända så har man stängt ner alla satellitkanaler (CNN, BBC bl.a), blockerat facebook, internationella bloggar och youtube och snart kommer dom säkert stänga hotmail också, grrr. Hursom så är det himla varm och idag har det kommit några regndroppar, skönt. Erik jobbar som vanligt mycket men allt är kul. Jag skulle lagt in en bild på tjejerna men den kommer inte att gå att lägga upp, slött internet idag. Bye

RSS 2.0