Summer so far

Sommaren går i en rasande fart och vilket väder!!!
Idag har det regnat och eller var det igår kanske. Jag var i Stockholm igår och släppte av Julie på Arlanda, nu börjar mitt liv när jag måste göra saker själv, bädda sängen tex........... hur ska det gå?

Ikväll är det fest i stan för mig och Erik, jag är rastlös som en iller, har varit det lite hela sommaren faktiskt. Jag tor att det beror på att min 40 kommer inom kort och vi väntar på att Daisy ska komma och jag väntar på att huset ska bli klart och jag väntar på att tjejerna ska börja ny skola, jag väntar på att se om jag ska ha tid med hästen i höst, jag väntar på hur mitt och vårt liv kommer bli i höst. Väntan gör mig rastlös som fan. Dessutom ville jag bara träna, dricka vin och röka hela sommaren men jag har inte riktigt kommit igång med nåt av det förutom träningen (jag ska inte börja röka).

Jag tränade på gymmet på Värmdö i förrgår och har träningsvärk, jag älskar det!



Sen har lilla Felix hunnit med sin första födelsedag och grannen Tim var och gratulerade!



Sen har vi varit i Kappelshamn och festar en helg, Ronja hade sin studentfest och det var 80 st partysugna galningar på plats, regnet öste ner och strömavbrott nästan hela kvällen men vad gör det i goda vänners lag.

På dagen var vi och badade med tjejerna och den badrock Elvira har på bilden är gammal. Tidigare fanns det två men nu bara en kvar, det var mina mostrars först, sen hade jag och syrran dom och efter det Moa och Ronja och nu har Esther och Elvira dom, det är kärlek det!



Erik är inte så förtjust att jag lägger ut en nakenbild på honom men jag tycker att den visar vår sommar på ett skönt sätt. Värmen har varit total så Erik kom på att bra sätt att sova i poolen så han blev svalkad på undersidan hela tiden. Visst ser det skönt ut?

Esther har tappat sina första tänder, båda nere framtänderna, dom satt hiskligt löst i flera vackor och den dag jag erbjöd henne 100 spänn om den skulle trilla så gjorde den det såklart, och tand feen kom dessutom med en 50 lapp, var det mycket eller normalt. Elvira såg henne dessutom och hon hade gult hår, var extremt liten med ett trollspö.

Jag tar en timmes promenad eller spring varje morgon och nu är det dags för pass två, booty och core. Jag ska bli fit som fan, synd bara att vin och drinkar inte ingår i nåt bra tränings pass. Synd Victoria att vi inte bor på samma ställe så skulle vi kunna göra det tillsammans.

Bye

RSS 2.0