Party sommar

Min sommar har verkligen gått i partyts tecken och jag älskar det. Jag älskar alla våra sköna vänner och som pricken över iet så var vi på 30+ fest i fredags som Sonny ordnat. 140 festproffs som var laddade till tänderna och det var så himla kul, I love!!!

Annars har vi mest latat oss i solen hela sommaren och hängt runt i Gnisvärd. Om en dag åker Erik till Stockholm men kommer tillbaka till Elviras 6årsdag.

Nu är det bara 10 dagar kvar tills jag blir 40 och det är lätt skrämmande, men ålderna är väl bara en siffra. Jag har fått höra vid några tillfällen att jag beter mig som en tonåring det är väl bara för att uppväga siffran, haha. Lev livet och gör det med besked tycker jag känns bra.

Jag tränar fortfarande bra, 10 pass i veckan men vårt stora intag av vin under sommaren gör att det inte märks tyvärr. Men hade jag inte tränat hade jag kanske varit som en flodhäst.....



Vi var och åt på Creperian och lunchade häromdagen.



Mycket mys och spex blir det också.

Min lilla mamma fyllde år igår och det firade vi på Djupvik, nice. Efter det hade pappa lite feeling så han korkade upp en Armangac från 1934 på eftermiddagen...........mums!

Bye

RSS 2.0