Lyckliga gatan

Jag är verkligen urusel på teknik men lyssna på låten på Youtube Försökte ladda ner den men lyckades såklart inte.

Det händer så mycket just nu

Vår helg på bröllop i monaco var helt galen, vi flög helikopter från flygplatsen i Nice till hotellet och sen fortsatte det klika jävla roligt i två dagar. Bröllopet i sig var väldigt vackert, bruden var helt fantastisk och brudgummen med såklart.

Underbara middagar och luncher tillsammans med 100 vänner, kan det bli bättre?

Ifredags natt när vi tryckt in oss i en bil med en kvinna så åkte vi genom Monacos gator och lyssnade superhögt på "Lyckliga gatan", hela situationen kändes surrealistisk och underbar. Vi åkte nere i hamnen bland alla vackra båtar och njöt av det overkliga känslan. När jag i söndags läste tidningen att Anna-Lena Löfgren som 1967 spelade in "Lyckliga Gatan" dog sent i fredags natt känns situationen än mer overklig, varför lyssnade vi på henne just när hon dör? Jag har inte tänkt på den låten sen jag var liten och hade ingen aning om kvinnan, håll med visst är det scary?





Visst är den mysig?

När vi landade i Nice fick vi reda på att vi kommer få hämta vår nya dotter från Kina inom 2-3 månader, inte 1,5- 2 år som vi tidigare trott, är inte det fantastiskt på säg.....

Även det känns overkligt men vi är så himla glada.

Nu ska jag först springa en sväng sen åka och rida om en timma, det gäller att hålla igång!

Sen vill jag också gratulera min söta lilla kusin Ronja son fyller år idag, hon tar dessutom studenten och har fått MVG i alla ämnen utom ett (som är VG)!!!! HURRA!!!

Bye

bloggen är som borta utr mitt huvud

Idag längtar jag till Kina, pratade just med Victoria och jag vill också få huvudmassage, fotfix, handfix och fotmassage samtidigt, och dessutom dricka ett glas vin samtidigt......... men nu är vi här.

Det är ju sommar nu så man ska inte klaga, tjejerna badade från bryggan i lördags, galningar, det var säkert bara 11 grader i vattnet. Som ett brev på posten är Esther förkyld nu såkart.

Annars har våra fantastiska cashmere/silk sjalar kommit till Honeygrey nu, snart finns dom på hemsidan!

Nu ska jag fixa vidare.

Bye

min lördag

Såg Draktämjaren med tjejerna idag, ganska dramatisk och hård i början, sen när jag gjort mitt som den goda moder lämnade jag barnen hemma med Jullan och åkte till stallet och hoppade kusen......kul men det var något som inte kände bra, lite trött i bak knäna..... men det kan vi nog träna bort.

Nu är jag hemma talade just med Moa Larra och det ligger dessutom fyra ledsna varma mackor i ugnen (dijon senapen är slut). Snart sk jag äta en efterlängtad middag i min ensamhet, Erik spelar golf med sina gamla kompisar, i regnet stackarna.

Det regnar och är kallt så man kan tro att det är höst, kanske moder jord spelar och ett spratt och blåser oss på sommaren, det skulle vara himla förvånade.

Bye

Euforisk

Det är så jävla roligt att rida lektion och Sigge går från klarhet till klarhet, tränaren sa att det var en 100% förbättring från förra veckan så man kan undra hur super sämst vi var då, men, det är lite med hans styrka. Även fast han är 180cm hög och man tycker att han borde vara star så är han en svagis och har dessutom en enorm kropp att bära på. men snart är han stark som en oxe!!

Annars köpte jag enormt fina ridbyxor igår på Hästgallerian, Marthas Ride wear tror jag dom heter. Vill ha i alla storlekar och färger. Blev total uppståndelse i stallet och alla kom överens om att man nog till och med rider lite bättre med dom. 100% förbättring måste ju en del ha varit pga ridbyxorna, eller.

Nu har jag handlat mina första pioner för året och håller tummarna, i Beijing var pioner verkligen en 50 50 att det skulle lyckas, men här är dom typ 10 ggr så dyra så med lite tur kanske dom slår ut.

Det var föräldrar fika idag och den var utomhus, det är typ 5 grader varmt idag och storm så jag fryser ända in i själen.



Såhär lite var Elvira när vi flyttade till Beijing, söt bild.

Nu ska jag till stallet innan dagen börjar på riktigt.

Bye


Oj vad tiden går

Det har hänt en massa, men kanske inte så intressanta saker. Har gått på moln förresten, red lektion förra torsdagen och det var helt fantastiskt............. dessutom ska jag göra det idag igen.

Tjejerna har varit med på "SNILLEBLIXTARNA" på tekniska museet, alla 500 barna hade gjort något inovativt, en lite uppfinning som helst skulle ha en massa bra miljö effekter eller iallafall inte förstöra moder jord.

Elvira gjorde en en farkost som hette Polly som åkte med diamanter till kungen, den kunde dessutom tankas på stjärn bränsle i rymden. Esther gjorde en buss som föraren fick trampa fram och då inte behövde någon bensin alls. Det var tävling bland olika skolor och tjejernas DaVinci skolan kom tvåa!!

Mitt förra inlägg skrev jag att det var kallt men det var det inte när jag senare gick ut men nu är det kallt, jag vill att det ska bli skönt vädert igen........ SOMMAR.

Jenfa och Freddan har fått sitt nya hus, det kommer bli toppen, lite färg så kommer det bli bra.

Jag har tillsammans med mamma o pappa planterat en ny rabatt vid vår entre.





Det är kanske lite kalt men det växer nog till sig snart, det nya at till vänster, tidigare var där en enormt yvig buske.

Lilla Buddha från Kina är med till Sverige.



Sen en liten bild på kortklippta Franke som vilar sig i skuggan, en av dom få varma dagar som varit.

Nu drar jag.

Bye

RSS 2.0