Idag

Det har varit Jul marknad på British school idag och det hela gick av stapeln på British school inne i stan, Sanlitun. För all er som varit här så är det området där Yashow och nya Village ligger.
Det var kul men tjejerna blir lite blyga när det är så mycket folk, det blev socker vadd, elevmålade tomtar och lite studsbollar och annat smått o gott.

Efter det åkte vi till Opposite house för en nice lunch, Elvira satt baraoch tjatade om att hon ville bo kvar på hotellet. Det vill självklart jag med men 5000 för billigaste rummet känns dyrt nu i juletider med resor och värmepannaproblem...... jag kanske skulle investera i en penningpress, så kan jag ha hur många/mycket jag vill.

På Silkmarket har man sen tidigare kunnat köpa Nintendo DS  spel med 50-100 spel i ett för bara 350 spänn. nu har dom dragit det ett steg längre så man kan välja sina 40 favoritspel och ladda ner på ett litet spelkort för bara 400 kronor!!!! Tidigare blev det självklart att man gillade max 7 spel av dom 100 men nu är det bara att välja sina 40 favoriter, helt sjukt bra och olagligt. Ett spel i Swe kostar säkert 200-600 kronor.

Igår gick jag hem till en finsk granne på vad jag trodde var en drink men det visade sig vara en julmiddag, det var så trevligt men vi skulle äta middag hemma så jag var tvungen att gå efter 3 timmar, herregud, en finne hade gjort den godaste glögg jag nånsin smakat (näst efter morfars). Esther och Elvira var självklart med mig.

Kan man få skörbjugg eller vad det heter av glögg, isåfall kommer jag få det. Ikea har tre olika sorter så man behöver liksom inte tröttna iår, bara byta glögg varje dag, vanlig, med rom och med konjak.....mmm vad bra!

Imorgon är det svenska julmarknaden, mjuk pepparkaka och glögg, det kommer bli toppen. På måndag åker Erik till NY, TRIST, kommer hem på fredag igen så jag får stå ut, jag är ju vuxen!?

Idag har jag haft värsta släkt pratet, först pappa, sen Cilla sen Moa och sist men inte minst (jo i sammanhanget) Ronja som kämpar på på Mallorca.

Helt sjukt är att vi har gas alarm så ofta i vårt kök att man inte längre reagarar, tänk när det verkligen är ett riktigt alarm (vi har ett just nu).

Nu är det mat.

-Bye-

Gult bälte

Esther har numera gult bälte i Tae Kwon Do! Efter att ha gjort sin nya kata eller vad det nu heter så fick hon återigen sparka sönder en träbit med bara tår, helt otroligt.
Så Esther och Hilla kom till Thanks giving middan på resturangen som två nöjda tjejer och ville inte byta kläder till sina vanliga utan var stolta vita tjejer hela kvällen.

Kalkonen var supergod med två olika stuffings och en massa andra tillbehör så vi åt till vi nästan sprack, dessutom åt vi en massa bakverk till efterrätt....... men det gör inget eftersom jag och AK gick till stallet igår.

Year 1 hade assembly i skolan imorse och Esther var björn. När uppträdandet var slut så vad det utdelning av house points certificates och Esther fick gold för gott uppförande och en bra student.

Esther julkort (som hon gjort på dator) har blivit utvalt från Year 1 att representera dom i skolans julkortstävling, fröken var mäkta imponerad av hennes konstnärliga ådra, undrar var den kommer från farfar? Hon har gjort en snögubbe som spelar fotboll med ett paket.

Nästa vecka är det Reception klasserna som ska ha assembly så då entrar Elvira scenen som polis.

Nu ska jag klä på mig alla mina varma kläder för jag ska till fabriken och mäta HoneyGrey kläder.

Bye

Grattis Erik idag!!!!



Det blev Happy Birthday för hela slanten här hemma i morse för Erik fyller 42 år. Tjejerna hade målat varsin teckning till pappa.



Fin tårta som Julies kompis på bageriet här en bit bort hade gjort. Det är dock ingen grädde alls utan bara socker kristyr, lätt illamående efter det till frukost.
Snart kommer AK vi ska gå till stalllet idag det är så fint väder, 8km!

Ikväll ska vi fira Erik med Thanks giving dinner på Ortchard med en massa vänner och barn.

Esther har test på tae kwon don idag för gult bälte, hoppas hon klarar det!!!

Bye

När blir man vuxen egentligen?

Jag är snart 40, eller 38 iallafall och känner mig inte vuxen än.

Våra hyresgäster ringde och sa att värmepannan har gått sönder i Saltis och måste bytas. Då blir känslan lite "varför ringer man till mig om det, jag kan inget om sånt", jag är ju bara...... upps 40 år, jag borde väl kunna och känna mig mogen för att byta just en värmepanna.

Pappa, hur gör vi, vi vill göra bergvärme men det fixas inte i en handvändning och särskilt inte från Kina. Så vi får köpa en ny värmepump helt enkelt, det är skiiiit dyrt, kul innan jul!

Sitter och surfar på resa till Malaysia i januari och värmepumpar från Nibe, vilket känns medt upplyftande.

Kolla in www.theandaman.com sjysst hotell tror vi.

Erik fyller år imorgon och jag kan ju ge honom en värmepump i present, lysande. Ska på stan nu och kolla efter nåt till honom, trist dock när svenska kronan har fallit 30 % mot Rmb, allt blir lite dyrare då, suck.

Nu måste jag på med lite mascara och sen hoppa in i bilen,måste också hitta en polishatt till Elvira.

Bye

Vi har pyntat....

Idag kom julen till vårt hus.....



Här är vår gran, fin va?



Här är en annan liten grej.

Nu ska jag laga mat.

Bye

Julen är här, iallafall i Kina..

Igår var vi på middag på kvällen, Boulud, franska igen. Vi gick dit med Anna- Karin och Alex och Hanna o Jeppe kom förbi på en drink efteråt. Väldigt trevligt, det blev en klubb som heter Susy Wong och vi var inte isäng förrän 3, nästa gång vill jag gå på Kinesklubbar.

Idag vaknade vi kl 7 såklart men vi kunde somna om efter att tjejerna fått sätta på en film. Sen har dagen varit mysig, vi tog fram julpyntet och började fixa lite. Man gör det tidigare här av nån anledning, jag är sist av mina kompisar att pynta.




Igår fick jag hemmagjord pepparkaksdeg av AK, fantastiskt god så vi har bakat pepparkakor hela eftermiddagen. Våra kakformar var inte så "juliga" så vi har uppfunnit nya jul kompisar, julpingvin, juldinusaurie, julfjäril, julhund och en massa andra finisar. Jag snitsade till och med fram två stira hjärtan för hand som ska hängas i köksfönstret. "GOD JUL" o "Merry Christmas" står det i kristyr på.



Elvira gör en fin figur.



Ronja och Hampe, blir ni avundsjuka, Elvira äter kristyrsmet!



En glad Esther med en "juldinusaurie" som ska få ögon och andra viktigheter.



Esther hittade fina vingar bland julpyntet.

Imrgon är det stalldag, vi ksa gå igenom Davids packning, kinesen som ska åka till Royne, vattentäta skor och varm jacka är viktigast men jag vet inte om han fattar hur urbota kallt det kan vara i Sverige......

Nu ska vi Mama Mia igen, Erik har aldrig sett den.

Bye

En tills nu supermysig dag.

Det bärjade med att jag tvingade ut hela familjen i stallet.



Här har tjejerna hämtat sina kusar i hagen och Erik har fika med sig, julmust o pepparkakor.
Isak äter allt som man bara kan tänka sig, det har nog inte varit en enda sak vi bjudit honom på än som han inte ätit med stor aptit.



Sötnosar



Esther kämpar med Isaks bakben



Elvira och Rosa går och småpratar efter en skön ridtur och båda verkade nöjda och glada.

Esther har travat över kavalettibommar idag och det gick superbra. Hon är verkligen duktig men har tyvärr inte rätta intresset tror jag. Jag gör allt för att inte pusha henne men vi får se.
När vi sen red i skogen en sväng red dom barbacka och bak och fram, Elvira låg ner på Rosas goa runda rumpa och guppade och sjöng.

Sen har vi ätit kinalunch - åhh vad det är gott.

Massage, duch, familjemys sen resturang med Erik och några vänner, nice kväll.

Bye


Känsligt

Esther satt i skoluniformen och gjorde sin läxa just nu när det ringde på dörren, det vår två stora nio åriga pojkar som ville komma och hoppa på studsmattan.
Åh, herregud,Esther var inte beredd alls, "mamma får jag byta kläder"! Snabbt bytte hon om till speciellt utvalda kläder och inte dom vanliga gympaskorna utan dom coola. Herregud, redan?! Det gjorde inte saken bättre att det var dom två sötaste killarna som kom.
Elvira gumman är bara glad hon är med och leker, jagar Franke och tror att hon bestämmer lite över grabbarna, då är hon nöjd.
Jag har tillbringat 5 timmar på en kall fabrik och mätt tröjor, der var inga katastrofer, bara lite justeringar. Tillslut durrade mina fingertoppar för känseln höll på att försvinna....
Sen en vetegräs shot och en stadig pasta (så gick det med non carbs).
Nu delar jag och Julie på en flaska glögg, hon lagar mat och jag bloggar, bra fördelning ellerhur?
Nu är det slapphelg, jag tror vi ska på Boulud imorgon igen, jag vill det iallfall.
Jag är på bättre humör nu.
Vi dricker inte en hel flaska bara nästan, än så länge. Eller blir det två?

Bye

Beijing svacka

Fan vad jag hatar Beijing just nu, det är så himla trist och tråkigt. Vill bara bädda ner mig i sängen och sova bort tiden.
Ingen energi finns kvar i kroppen och sen veta att man ska hem till mörka Sverige, blir det bättre eller.... fast jag längtar ändå.

Vi har fint väder och solen skiner varje dag men aj så kallt det blivit.

Nu måste jag jobba lite sen ska jag vara lite mer arg och depp.

Kul inlägg.

Bye

Jag vill så mycket

men jag är typ sjuk, vaknade igår och såg ut som en 80årig kärring med grova påsar under ögonen. Det var bara att tänka bort för jag skulle med Elviras klass och andra reception klasser på Delfin show. Efter en heldag där med 60 barn var jag helt slut och stupade i säng, jag vill inte vara sjuk!!! Eftersom jag fick lunginflammation förra året måste jag nog ta det lite easy denna gång.

Tjejerna var på simskola igår igen, läraren är rätt slapp, hon vill inte att barnen ska lära sig för snabbt för hon vill behålla elerverna länge, jag tror det är hennes stratergi, lite irriterande faktiskt.

Jag känner mig väldigt velig just nu, vet inte riktigt vad jag vill, vet inte vad jag velar mellan heller, bara en gnagande otillfredsställd känsla. HoneyGrey är snart färdigt, ska till fabriken på fredag och försöka kontroll mäta alla tröjor, eller så många som möjligt iallafall. Har tröjorna väl åkt från fabriken är det ingen chans att få länma tillbaka nåt så det måste göras nu innan vi betalat.

Vi håller på att kolla resa över kinesiska nyåret, det blir nog Malaysia och Langkawi, kanske en dag i Kuala Lumpur, måste ses om man nu är där. Vi har hittat ett hotell som heter Andaman som verkar nice och bra för barn också. Skulle väldigt gärna åka till phillipinerna med Julie men det får vänta tills hennes nya visum är färdigt.

Ska kanske ta mig i kragen och åka till stallet och klippa Isak, det har blivit riktigt kallt här nu så det blir på med vintertäcket efteråt.
Imorgon ska Franke klippas också, jag ska försöka ta en före och efter bild, han är såååå lurvig nu.

Bye


Massage, våfflor, Idol, mat, vin, familj....

Igår så var Elvira och lekte med sin kompis Rebekha på eftermiddan medans jag, Esther o Hedda åkte till stallet.Vi red på ridbanan och en sväng i skogen efteråt, det är underbart väder i beijing.
Efteråt följde Hedda med hem och åt middag hos oss, det blev non carbs (inte för barnen såklart), kyckling och bakade grönsaker, så gott.
Inna läggdags fick tjejerna tillsammans med oss börja kolla på första Harry Potter filmen, den är rätt så läskig tycker jag men dom tyckte det var såååå spännande.
Kan det bli bättre?

Våffelfrukost blev det i morse tillsammans med nypressad juice, jag älskar vår juice centrifug, bara pluppa ner allt möjligt och vips så är det juice.
Elvira vill så gärna gilla våfflor men hon kan inte ens svälja det, hon får kvälvningar och nästan spyr, men hon vill prova varje gång. Esther jag och Erik däremot tryckte i oss så mycket det gick, pust.

Jag och tjejerna har motionerat Franke med en cykeltur och nu leker dom på rummet så jag ska gotta mig med en ny ELLE i soffan.

Imorse såg vi Idol förresten, är det bara jag somtycker att det är dags för den lilla Johan Palm att tacka för sig, han är ju lite charmig men han kan ju inte sjunga eller röra sig stackar.

Nu ska jag snart ringa massage stället, nr 9 har blivit min favvo tjej, hon har bra nypor.

Igår fyllde Feffe 35 år!!

Bye

ISAK o ROSA

Idag blev vädret fantastiskt även fast morgonen var katastrofal.
Vi var i stallet och tog lite fina bilder på kusarna.



Isak i stallet



Rosis sötis



I hagen idag



Mer i hagen



Rosa i hagen......

Nu är det kväll........

Imorgon är det grandfinal i bookweek i skolan och alla ska klä ut sig till sin favorit bok karaktär, Elvira ska vara prinsessa (sleeping beauty) och Esther ska vara "cat in a hat" i morgon, jag vet inte vad den heter på svenska.

Natti

Mycket smog eller?

Jag vet inte men vädret är konstigt i Beijing, häromdagen var det vinter men nu är det 15 grader och sol istället. Tur att jag köpte en dunjcka till Esther. Smoggen hänger tung idag även fast det regnade inatt, eller i nättres som man saja på Gotland.

Esther tycker det är så kul med Gotländska och vill lära sig varje dag, jag säger en mening sen repeterar hon och skrattar hysteriskt, "varför pratar mommo såhär" säger hon. "Tänka att pappa är så duktig så han kunde lärar dig svenska när ni träffades" såger hon också stolt och tittar på Erik!

Nu ska jag till stallet och sen till nåt SPA, jag måste bli lite ompysslad idag känner jag.

Bye

Och ändå gör jag inte ett skvatt, varför?

Jag borde, eftersom jag lånat ut chaffis som är med Hanna på flygplatsen, göra en massa bra saker. Rensa min garderob eller skriva texter till hemsidan, men istället sitter jag här och bara surfar runt, på alla möjliga bloggar och annat (inge porr och krig jag lovar).

Temat för book week i skolan är idag bedtime stories för Elvira så hon har pjamas och Ior med till skolan, desutom fick hon "diamant" hårband och snoddar av mig igår så dom är självklart också med. Hon är en så liten prinsesstjej.

Esther håller på att bli medveten, jag köpte tyckte jag, en gättefin jacka till henne igår, lite varmare dunjacka. Innan vi gick hemifrån idag undrade hon om det syntes att hon hade tjockjacka på sig. Jag sa att det är vinter snart och då har alla tjockjackor på men det ville hon inte höra om.
Så fort vi kom in på skolgården så tog hon av sig jackan och bar den istället, hm, jag tror inte hon kommer ha den på sig på rasten så jag åkte tillbaka till skolan och bytte till hennes gamla vanliga så fårt vi prata om det ikväll istället. Förhoppningsvis kommer hon se fler barn med tjockare jackor på sig idag.

Idag ska jag till fabriken igen tror jag.......

Bye

Funderingar kring livet

Det brukar man få i sexårs åldern och det har Esther fått. Igår vid middagwn satt hon och mumlade för sig själv "onsdag, torsdag , fredag, sen fredag igen och igen, hela tiden samma sak". Jag frågade henne vad hon sa och då svarade hon att hon funderade på livet och undrade om jag älska livet? Jag sa såklart ja.

Sen bär hon satt på toaletten frågade jag henne om hon tyckte om livet då sa hon "jag det gör jag, när vi bara åker ivåg till Hong Kong och äter massa fräsh mat och så, det älskar jag". Jag sa att jag också gillade det och sen pratade vi inte mer om livet utan kramades lite istället. Hon börjar verkligen tänka mycket nu, det är en stor skillnad, ska alltid sitta med och lyssna och fråga frågor.

Elvira har fått cyklat för första gången till skolan två dagar i rad eftersom Esther varit hemma för sin hosta. Ett stort mått på att man blivit stor i vår familj är om man får cykla till skolan eller inte, gissa om Elvira är stolt!!! Drar av sig cykelhjälmen lite coolt när hon stiger av cykeln i skolan och hoppas på att nån ser.

JAg och AK var på svenska ambassaden idag och hjälpte David från stallet att få visum, nu är det bara att hålla tummarna att det går bra. Efter det åkte vi till "fruit market" och sen vidare till IKEA där vi mötte upp Hanna, vi handlade julpynt så nu jävla ska det pyntas snart.

Vi har ett bra liv, det har vi verkligen fast det är lite långt hemifrån.



Strips

Bye

Helgen är nästan slut

Det var middag här i fredags som var trevlig, bara lite ont i huvudet dagen efter.
Igår gick vi på fanastiska Boulud igen och det är så j-la trevligt, innan det var vi på en invigning av ett galleri eller vad det nu ska användas som, show room kanske, vad är skillnaden?

Idag blev det pizzalunch eftersom Esther önskade det med en gång när hon vaknade, "snälla mamma".

Erik läser tidningen på internet just nu och undrade om jag inte hade glömt nåt, jag trodde han hade namnsdag men det är farsdag ju! Man är lite borta här faktiskt när det gäller sånt, hur som helst, grattis alla pappor!!

Och mest till dig "min pappa Dan" såklart!



Måste bara visa bilder på våra rosor i trädgården, viss är dom fina, det är trots allt november.



är dom inte fina!



Esther som är nånstans mellan frisk och sjuk............. hostar och lite feber. Det är hopplöst att komma från det i beijing, kroppen jobbar alltid på full styrka så det verkar inte som det finns så ,ycket över till att läka förkylningar, eller?
Men det spelar inte Esther ett dugg roll så länge hon får spela sitt Nintendo, om man inte håller i henne skulle hon spela alltid.
Snart är det jul, jag ska nog börja julpynta i slutet på veckan, vad mysigt det ska bli. Jag börjar verkligen bli mer och mer sugen på att fira jul här hemma nåt år, det är inte julstress för allt kineserna gör som har med jul att göra är bara nån som sagt till dom att göra typ. Så man kan i lugn och ro göra sin egna jul, och så mycket man vill och så länge man vill. Dom plockar inte bort julpynt är förrän i april maj nån gång.

Imorgon ska jag o AK med David i stallet till svenska ambassaden och fixa visum för han ska åka till Royne och jobba, sååå kul. Men kineserna här försöker allt dom hkan att sätta käppar i hjulet, idag tvingades David att skriva på en lapp där det stod att om han inte kom tilllbaka och jobbade 2 år så skulle han få böta 100.000.-, allvarligt, han tjänar 800.- i månaden, vad tror dom egentligen. Dom skapar in egen verklighet, galningar.

Nu ska tjejerna stoppas i säng, dom tittar på Dora film, Elvira har valt, Esther är lite sur för hon tycker det är en bebisfilm.

Sen ska Erik och jag ha Oskyldigt dömd marathon, Persbrandt är toppen tycker jag.

Bye

Så jävla gott blev det, haha!

Jag lagade mat igår igen...
Det blev aubergine rullader med tomat, ruccola, fetaost (världens dyraste), basilika, mynta och soltorkade tomater i! Prova det det var helt utsökt, från "Peace,Love and Food" kokboken.

Sen kokade jag "yoga gröt" som vi ska äta på frukosten, det är bovete och linfrön som man kokar tillsammans med russin eller torkade aprikoser. Man kan göra en laddning óch ha i kylen några dagar, bara värma och ha lite kanel och mjölk eller äppelmos till, prova!

Nu ska jag med Hanna på nån sorts marknad hon har hittat, alla resturanger ska visst köpa allt sitt där, vi får se.
Hoppas alla mår bra, det gör jag iallafall och man börjar få lite jul känsla även fast det fortfarande är 15-20 grader och strålande sol varje dag.

Det är bara tre veckor kvar till första advent, helt otroligt!



Här är min söta släkt, snart ses vi igen!

Bye

Utflykt och fortsatt diet

Igrå var vi med Esthers klass på Llama templet, det var den mysigaste kulturella plats jag varit på i Beijing, den är fortfarande fungerande och det var massvis med folk som bad och tände massa rökelser. Det var munkar överallt så barnen kände nog också att det var på riktigt. Jag blev lite sugen på att läsa mer om Buddismen, har alltid tyckt att den religonen har mest själ, jag kanske klipper mig i munkfrilla snart.



Ingången till templet vaktas av två stora drakar/lejon, den ena håller tassen på en boll och den andra på en drak unge. Första uppgiften för barnen var att rita av en av dessa, det gör Esther med full koncentration.



Det är så himla fint väder i beijing just nu, verkligen en underbar höst. Igår blev det 20 grader på eftermiddan. Här är en del av Year 1 i BSB (British school Beijing).


 
Efter Llama templet gick vi till en riktig kinesresturang, en så som man aldrig går på, vi gick förbi köket men jag tittiade inte in för jag var hungrig.....
Men min diet gjorde att jag bara nästan kunde äta gurka men den var supergod. Alla barn åt med god aptit iallafall och det var viktigast för sen åkte vi vidare till hutongerna för mer promenad.

Vi var tillbaka i skolan halv tre så tjejerna fick sluta tidigare igår. När vi kom hem så tittade vi på Mama Mia filmen och dansade, Elvira gick igång ordentligt så efter filmen blev det Madonna och lite fina kläder och mer dans dans dans.

Jag lovade också att köpa en ABBA skiva så det måste jag hinna idag.

Idag blir det aubergine rullader med tomat och basikika, det är ett recept från peace love and food kokboken.

Nu ska jag till frissa och färga håret, det tar alltid sån tid eftersom dom gör fel första gången.............. varje gång för dom tror dom vet bäst, men i det här fallet är det faktiskt jag!

Bye

Diet

Åh, bara efter en dag är jag så himla hungrig. Jag slog verkligen knut på mig själv  igår och lagade min aubergine och efter maten var både jag och Erik fortfarande jätte hungriga, suck. Vi fick dricka massvis med te för att mätta hungern lite och äta en apelsin.

Men det är ett måste för vi är verkligen sunkiga, Erik ser ut som budda och jag är lös som en mashmallow i kroppen, det går inte. Men till helgen blir det nog Boulud igen, den franska goda nya fantastiska resturangen som jag älskar. Man kan vara nyttig söndag till fredag och sen sunka lite på helgen.
En kompis mamma har varit på nåt fantastiskt hälsohem i Valdermarsvik i 12 dagar och rensat kroppen helt, bara levande mat inget fick vara tillagat och sen göra massa rensningar, det måste verkigen vara bra tror jag. Våra kroppar lagrar nog det mesta, allt från tungmetaller till vitt bröd och det måste ju bort ibland kan tyckas, eller.

Nu ska jag till Lufthansa center och köpa nya luftfuktare, det har bara på några dagar blivit sådär riktigt torrt i beijing igen. Dom säger att man inte ska ha kranvattnent i fuktarna ens utan ska ha vårt dricksvatten som vi köper i stora dunkar, "om du inte vill dricka vattnet ska du väl inte andas det heller". Hmm, jag vet inte jag.....

Har satt Isak på en B vitamin kur så hans päls ska bli bättre och inte vara så tjock och lång, få se hur det går. Funderar på att klippa Rosa också men hon är lite stingslig så jag vet inte om det går.



Glas tjej med halloween äpple, visst gör man såna till jul hemma?

Bye

Det blev en skön men häktisk helg

Middag både fredag och lördag och jag som blir så himla trött. Lördagen middag avslutades dock innan tolv eftersom jag började spy som en galning, först trodde jag att det var så att jag var full men sen kom jag på att jag var bara lite tipsy och hade nog ätit en dålig räka. Herregud vd jag mådde pyton, men ddagen efter var det bra.



Ilördag var vi och åt på Blue Frog och Elvira var lite trött efter festen dagen innan så hon somnade när hon gjorde facepainting, söt va?



I söndags eftermiddag tog vi med oss hundarna till flodbanken så dom skulle få springa av sig lite samtidigt som vi hade fika picnic, men det var så mycket kardborrar så det slutade med att hundarna satt på filten och ville gå hem.



tjejerna sparang som galningar och skrek när dom hörde får som bräkte, vilka city ungar dom håller på att bli. Man vallar faktiskt får med fåraherde bara 5 minuter från vårt hus, det är lite gulligt i stora staden.



Erik (lill budda) njuter i höstsolen, det blir inte mysigare än att sitta på en stubbåker men det känns bra det med.

Idag började Erik och jag vårt nya sundare liv, aubergine i ugnen med massa grönsaker blev det till middag, gott, till och med tjejerna åt.
Fick lite julstämmning idag och ville gricka glögg men det gick inte det.....

Skule med Esther klass på utflykt idag men när jag tyst klev in i klassrummet under deras upprop frågade fröken vad jag gjorde där? Vi ska väl åka till Lama templet idag?? Nej lilla du det är på onsdag..... Ack så det kan bli.

Tjejerna tog flu vaccination idag i skolan, Elvira var still men Esther stackarn sparkade och slog som en vilde. Nu är det över iallafall.

Bye








RSS 2.0