Värmen vill inte

igår när jag kom till stallet var Sigge blöt under täcket av svett, bestämde då att han ska gå ute utan täcke men idag är det då kallt igen, det skulle bli 15 grader idag...........Som om inte en häst klarar sig utan täcke, men jag ääälskar att tönta mig med hästar.

Annars har det varit gym och spring både igår och idag (kom igen nu Victoria), det är härligt, det blir nån sorts träning varje dag, häst eller spring. Erik också, han tränar varje dag nu, hårdträning i 8 veckor med PT, duktiga han. Och sen har han surkärringen hemma som bara ger honom ägg och tonfisk att äta, haha. (skoj)

Annars har Esther fått en riktig bundis, Olivia heter hon och flyttade hit från London för 2 månader sen. Dom viker sälla från varandras sida och är så snälla mot varandra. Esther har 3 lösa gaddar och i underkäken syns redan dom nya tänderna på insidan.



Pretty och Franke härom kvällen, njuter i solen och undrar över måsarna. Pretty har blivit en riktig jakt hund, hon jagar kottar hela dagarna.

På fredag har jag frukost för massa damer här ute, ska bli kul att se gamla kompisar igen.

Sen undrar jag över vissa människor ibland, vad som gjorde dom så som dom är, måste varit ett trauma eller bara ett enkelt hjärn fel. Men det hade varit tråkigt om vi alla var lika då hade vi inte undrar så mycket och irriterat oss heller. Men såklart, det kan vara jag som har hjärn felet.......nej jag skojar, jag är ju nästan perfekt.

Bye


Nu gör jag det igen,

saker jag inte behöver göra men gör för att det är massa andra saker jag inte vill göra eller inte kan göra. JAG BORDE JOBBA!!
Eller rensa garderober, eller packa upp Kina saker, sortera, eller planera eller plantera andra viktigare saker, men istället sätter jag mig och läser blogga från mina söta kusiner (jag är inte inne i nåt blogg träsk med folk jag inte känner).

Nu ska jag ta mig i kragen och fixa lite innan jag ska till stallet för attsedan hämta brudarna tidigt för vi ska bada idag, och jag är också tvungen att bada. Jag har inte badat i ett badhus sedan jag gick i nionde klass tror jag, eller vad det 7an....

Annars regnar det mest. Kollad kakel, handfat, badkar, kranar, skåp, golv och annat igår, det kommer bli fint.

Bye

Franke är snaggad

nu är han klippt och ser ut som vanligt igen, sådär lite sjuk och alldeles för smal. Skojjar bara, han är så fin i sin nya frissa.

Annars är allt rätt trist faktiskt, får inte grepp på nåt känns det som. Sitter och väntar på en konstruktör som ska kolla hur våra bärande balkar fungerar i huset inför ombyggnaden. Spännande men det kommer ta 2-3 månader att bygga om, allvarligt var tog "extreme home makeover" vägen, där bygger dom ett helt hus med en massa lyx på en weekend.

En pojke i Esthers klass hade plockat blommor till henne igår, gulligt. Och imorgon ska Esther få börja ha engelska med klass tre, alltså dom är fyra år älder än henne, hon är lite nervös. Jag antar att hon är bättre än dom ändå.

Åker strax till Ikea.

Oj, det kom visst en elektriker, en röris, en byggare, en konstruktör och en arkitekt. Tur att jag var hemma.

Bye

Väntar på Katla

Iväntan på om vi får åka på semester kl 6 i morgon bitti så städar jag, dammsuger taket i vardagsrummet. Så blir det när allt annat i ens hem skiner.... haha!

Det blir antagligen ingen resa så vi får hitta på andra roliga aktiviteter i veckan eller så får vi åka några dagar senare. Flygrädda jag vill dessutom inte åka och krascha, jag har redan sett tio olika senarios i huvet och inget av dom kan sluta lyckligt, hm.

Lyssnar på Simply Red högt i våra enorma högtalare som jag hatar för dom är extremt fula och svart men ljudet kan jag inte klaga på. För övrigt älskar jag Adam Lambert just nu, en sån härlig artist med sina egna gränser, dessutom kan han vara så enormt snygg i vissa vinklar.

Jag vill dessutom gå på nattklubb och dansa dansa dansa gärna i Spanien eller Frankrike. En nattklubb där det finns alla sorters människor och kanske även nåt djur. Allt från galna brat ungdomar till 70-åriga totalt omopererade tanter (dinosaurier) i dyra tacky kläder och dricker champange och lever livet.

Ska till Monaco i maj................. då kanske.

Nu ska jag fortsätta med det jag håller på med.

Bye

Stämnings bild

Efter en jävla skit dag på en loppis så sitter jag i trädgården och tittar ut på allt vackert.



Det är så fröjde fullt, alla vackra färger och det man har saknat mest av allt i Kina, våren. Sommaren i all ära men det är på våren allt händer. Självklart är det vår även där men den är ändå rätt grå av alla föroreningar.

Anlednigen till att jag var på loppis är att jag fick höra att jag var så slösig och bara kastade en massa hela bra saker. Jag övertaladeas att åka på loppis med mina absolut inte trasiga och gamla saker utan bara saker jag inte vill ha längre. Eftersom det är hippt att vara klimatsmart och efter att ha levt i Kina i 4 år och man vet var vi är på väg så kändes det ändå rätt. Men tve och ack vilket skit, jag sålde knappt nåt och gick med några hundra lappar i vinst, nästa gång ska allt skänkas till bättre behövande så jag slipper stå och sälja pasta burkar för 3 kr och en Baby Björn för 20 kr.

Jag kunde ha suttit här och njutit av livet istället men nu är jag en erfarenhet rikare så det är väl det goda jag bär med mig av denna dag.

Jag älskar mina barn och min man.

Bye




Parnings dans

Utanför vårt fönster är det en febril parningsdans hela dagarna långa. Det är sothönor, doppingar, änder och en massa andra fåglar. Även mås jävlarna är här, inte för att para sig utan för att kolla om dom kan bygga bo på vårt tak senare i vår.

Annars är vädret gråare än gråast men det är vår det luktar vår och är vår!



Bye

SIGGE

Här är Sigge som vi var och hämtade i förrgår, visst är han fin?



Han är STOR, 180cm i manken minst så jag är som en liten fjärt på honom men det är ok ändå.

Var i stallet idag för att visa tjejernas kompis och såg då att han tappat en sko så jag fick glatt hoppa ut i en urlerig hage och till min stora lycka var hovslagaren i stallet så han slog på den med en gång!!! Lycka.

Bye

Påsk

Slappt är nog det bästa ordet att förklara vår påsk med, sen kommer ordet mat.....



Det största vårtecknet för mig hade kommit också, blåsippor, är dom inte underbara.



Esther var fullt besluten att sälja sin underbara blåsippor för 3 kr styck, problemet var bara att det inte kom så mycket folk förbi på vår lilla grusväg. Det blev Erik som fick göra en insats och köpa dom, kines som han är prutade han en hel del, fick dom nog för 2,50 st.



Det har bakats påsk tårta med hemmagjorda kycklingar, ormar och en stor björn i mitten.



Jullan och Franke myser i solen.



Tjejerna myser med ägg.



Herrarna myser med konjak.



Julie gjorde underbart goda dumplings.

Nu har jag tvätta bilen invändigt och imorgon åker vi hem. På tisdag ska jag hämta nya hästen, lyllos mig!

Bye


Påsk start

Julie är med oss på Gotland och igår tog vi en fantastiskt härlig promenad i Visby, solen sken från en härligt blå himmel.



Lite utsikt från Bredgatan.



Sen visade vi vackra Domkyrkan, tog en sväng inne och tände ljus för gammel mormor och gammel morfar och alla andra inkl Polly katten, Tiger, Christy, och lilla Emily som dog i Kina så tragiskt för ett år sedan.



Sen var det dags för påskparad i Visby, från Öster till Almedalen, där alla 3000! påskkärringar fick ett godis ägg eller om man var vuxen så fick man riktiga ägg. Jag fick både och men det roliga är att Julie som är 30 fick bara godis ägg....... det kan kanske ha med hennes något korta kroppsbyggnad.



Här är hela hästbacken full med kärringar.



Fyra nöjda påsk kärringar som står med sin "skatt" i handen.

Nu är det fredag och påsken ska börja firas på riktigt.

Glad påsk från oss!



RSS 2.0