Pappas födelsedag var helmysig.....

vi uppvaktade honom med tårta på sängen innan barnen gick till skolan.

image109

image110

Det blev inte 65 ljus i tårtan men han hade problem att blåsa ut dom som var så det var väl bara tur det. Han gillar nog inte att jag lägger ut denna bild men han är inte här och kan stoppa mig, haha!

Efter lunchen ficka han mamma och Jennifer gå iväg på en skön aroma massage för att bli av med sin jetlag. Undertiden vallade jag Stripan i vagnen.....På kvällen åkte vi in till den fantastiska resturang vi bestämt sen tidigare och det blev en perfekt födelsedag för pappa. Toppen mat och gott att dricka och alla barnbarn var med.

Vi tog med oss Julie till resturangen så hon gick omkring med Stripan i vagnen till hon somnade så Jennifer kunde vara med på middagen och bara ha det skönt. Stripan är i en period av mammighet och frustration just nu så lite avlastning var toppen.

Dagen efter fick Stripan både cykla och rida.

image111

Hon fick låna Elviras cykel, lite svårt att nå ner till tramporna.

image112

Sen fick hon låna Elviras ridhjälm och häst också......

image113

Esther har lärt sig att kratsa hästarnas hovar själv utan att nån hjälper till att lyfta upp benen åt henne. Stor tjej hon är nu det är otroligt.

Franke har börjat rymma från vår trädgård den uslingen, han kommer hem med massa ben, äckliga skelettbitar. Så nu är han bunden i studsmattan och kan inte komma nån vart.

Mamma pappa och Jennifer och stroípan är på Silkmarket och skräddaren idag, dom har vart här så många gånger så jag behöver inte folja med längre, ååååhh vad bra.

Jag ska till gymmet en sväng sen kanske försöka jobba en stund. Jag har så många fina hästar på film här nu som jag ska försöka sälja, åååhh det är så kul!!

Bye

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vilken snygg tårta!!

2008-03-17 @ 06:09:02
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: pavvvvo

men åååå vilka härliga bilder!längtar som bara den efter att få komma till er,men snart e vi ju där:) tiden går sjukt fort just nu,hade min första matte B dag ida...suck!!
hälsa familjen så jättemycke!
pusskram

2008-03-17 @ 12:47:16
URL: http://misshernandez.blogg.se
Postat av: Jonna

ÄR DET STRIPAN!!!? gud vad stor hon har blivit!! när jag såg henne sist hade hon precis lärt sig sitta nästan själv, ååh vad man missar mycket. Och Esther vad duktig hon är! :)

2008-03-17 @ 17:13:08
URL: http://ettarifrankrike.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0