Skansen
efter min träning, som vanligt tjur rusning 5 km så åkte vi till Skansen.

Vi åt en stärkande lunch på Solliden innan vi tog oss an djuren. Vädret var helt fantastiskt idag även fast det såklart var kallt och blåste lite, men det var en fantastisk blå himmel. Julie fick se lite svenska djur, utter, säl, räv, älg och varg.

Sen tvingade jag henne att bekanta sig med en häst också, nej det var på skoj, jag tvingade inte. Denna Nordsvenska var ytterst charmig och ville mysa hela tiden.

Sen såg vi en ekorre som ville bli ett med en ödla, kompis eller göra barn var oklart.
Vi allihop klappade ormen Snoddas dessutom, Elvira ville inte först och Esther tvekade också en del men till slut så. Sen kunde man få klappa spindeln också........... jag förstår faktiskt inte varför man ska klappa en spindel. Ingen av oss gjorde det.

Sen var det världens sötast elilla surikat som skaffat sig vinterpäls och var ute i snön, så söt så jag döpte honom till Benny.
Jullan håller på att göra dumpling, åh vad gott det ska bli. Vi hittade till och med kinesisk gräslök på Asian market, det är rätt avgörande om man vill ha den speciella lite syrliga smaken tror jag. Nu är det bara den jobbiga rullningen kvar sen ska dom så illbattingarna kokas och ätas med kinesisk vinäger.
Bye

Vi åt en stärkande lunch på Solliden innan vi tog oss an djuren. Vädret var helt fantastiskt idag även fast det såklart var kallt och blåste lite, men det var en fantastisk blå himmel. Julie fick se lite svenska djur, utter, säl, räv, älg och varg.

Sen tvingade jag henne att bekanta sig med en häst också, nej det var på skoj, jag tvingade inte. Denna Nordsvenska var ytterst charmig och ville mysa hela tiden.

Sen såg vi en ekorre som ville bli ett med en ödla, kompis eller göra barn var oklart.
Vi allihop klappade ormen Snoddas dessutom, Elvira ville inte först och Esther tvekade också en del men till slut så. Sen kunde man få klappa spindeln också........... jag förstår faktiskt inte varför man ska klappa en spindel. Ingen av oss gjorde det.

Sen var det världens sötast elilla surikat som skaffat sig vinterpäls och var ute i snön, så söt så jag döpte honom till Benny.
Jullan håller på att göra dumpling, åh vad gott det ska bli. Vi hittade till och med kinesisk gräslök på Asian market, det är rätt avgörande om man vill ha den speciella lite syrliga smaken tror jag. Nu är det bara den jobbiga rullningen kvar sen ska dom så illbattingarna kokas och ätas med kinesisk vinäger.
Bye
Kommentarer
Postat av: Hanna
Vilka fina bilder du tar, måtte ha en bra kamera!
I morgon blir det Guteland, grymt skönt ska det bli!
Kram Hanna
Trackback