Fantastiska Jordgubbar
som smakar lite smultron, finns det nåt godare??
Igår åkte jag och Anna-Karin och Victoria iväg till ett växthus som ska ha organiskt odlade jordisar. Det var 70 växthus med en massa massa gubbar.

Här är AK och Victoria övervakade av två gubbar medan dom plockar gubbar, antagligen så inte vi skulle stoppa för mycket i munnen.

Såhär fint ligger gubbarna och bara väntar på att bli plockade, är det inte vackert så säg??!!

Dom säger att dom inte behandlar eller besprutar dom med annat än naturligt gödningsmedel. Smaken och konsistensen är precis som svenska, det som skiljer lite är helt klart storleken. Men skit samma, jag tor inte dom är lika farliga att äta som dom andra man köper på affären.
Jag tror att jag ska göra sylt idag, det vore VÄLDIGT vuxet. Ibland är det bra med vuxenpoäng eftersom jag nog räknas som en vuxen person.
Sammanfattningsvis; en skön dag i Beijing
Kram
Igår åkte jag och Anna-Karin och Victoria iväg till ett växthus som ska ha organiskt odlade jordisar. Det var 70 växthus med en massa massa gubbar.

Här är AK och Victoria övervakade av två gubbar medan dom plockar gubbar, antagligen så inte vi skulle stoppa för mycket i munnen.

Såhär fint ligger gubbarna och bara väntar på att bli plockade, är det inte vackert så säg??!!

Dom säger att dom inte behandlar eller besprutar dom med annat än naturligt gödningsmedel. Smaken och konsistensen är precis som svenska, det som skiljer lite är helt klart storleken. Men skit samma, jag tor inte dom är lika farliga att äta som dom andra man köper på affären.
Jag tror att jag ska göra sylt idag, det vore VÄLDIGT vuxet. Ibland är det bra med vuxenpoäng eftersom jag nog räknas som en vuxen person.
Sammanfattningsvis; en skön dag i Beijing
Kram
Kommentarer
Trackback