Oj vad tiden springer iväg..........

Hela vecka har bara försvunnit även fast jag hela tiden varit glad över att den inte är slut.

Vi var på Esther  Snow White christmas show i tisdags kväll på skolan, totalt 240 barn på scenen så det var riktigt imponerande. Eleverna var från year 1-6 så Esthers klass var dom yngsta. Dom var en kör som kom in och sjöng för kungen som var lite ledsen.



Esther står i full mundering men jacka, mössa och vantar eftersom dom har blivit "inbjudna" från gatan i storyn.



Igår kom det snö i Beijing, inte mycket men tjejerna var glada som bara den. När det är snö är det moln och då kommer såklart smogen också så man vill knappt andas tyvärr.

Men nu är inte vädret vår största plågoande längre utan vad vi äter, allt är typ förgiftat. En svenska flicka här har fått en total allergichock och kan aldrig mer äta kinesiska produkter, endast importerad mat, allt från mjöl till kött frukt grönsaker kyckling, chips, läsk ALLT  måste vara importerat från ett västerländskt land med klara restriktioner på vad det får vara i maten.
Jag får smärre panik när ja tänker på det, samtiditgt vill man inte äta importerat för det har flugit flygplan och släppt ut massvis med skit i vår värld. Nej inte för många år i Kina, det kan aldrig sluta väl.

Vi var hos doktorn igår igen, det har inte gått ner i lungorna på nån av dom men han tyckte vi kunde åka till Thailand istället för Sverige över julen, det hade varit bättre för deras tillfrisknande........ jag vill till thailand!

Jag har en sån yber stress i kroppen över all cashmere och allt som ska bli klart innan jul, vi åker ju snart.

I love glögg!

Bye

Kommentarer
Postat av: Jonna

tack för den supersöta kommentaren! Man blir lycklig av andras glädje, det är det som är så fint :) Hoppas ni kommer iväg till Thailand. Tyvärr fick jag inte kinesiska som kurs i vår men tror att jag kommer försöka hitta något privat. ha det bäst! Kram Kram

2008-12-11 @ 20:05:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0